Trollstigen mikrosement Utviklet for norske forhold.


Trollstigen

Gjør det selv


Trollstigen er utviklet og produsert for at det skal være enkelt å legge mikrosement. Trollstigen Under og Over er en klar til bruk mikrosement rett fra emballasjen og har lang holdbarhetsdato selv etter bruk. Favoritt blant den profesjonelle. Trollstigen er utvikelt som en lys base for å fornekle prosessen med å treffe på ønsket fargevalg. Mikrosement


Mikrosement er en overflatebehandling som er fugefri, vanntett i system, svært sterk, elastisk og mugg og sopp avstøtende. Mikrosement bygger 3-4 mm i system og kan legges direkte på alle stabile overflater som for eksempel flis.

Mikrosement er svært anvendelig produkt, enten det er til nybygg eller som kostnadseffektiv renovering uten å rive eksisterende underlag.

Enkel bestilling i nettbutikk

I vår nettbutikken finner du alt du trenger for å legge mikrosement. Vi har nå klikk og hent i nettbutikken fra vårt lager i Skien. 

Trollstigen

mikrosement

Trollstigen

Klar for

mikrosement

Først så legger du Trollstigen Under. Her kan du velge mellom Trollstigen Under base eller Trollstigen Under base (ekstra sterk). Trollstigen Under legger du i 2-3 lag, slik at du har dekket armeringsnettet og fått en jevn og fin flate. Puss med sandpapir mellom lagene. 


Etter du er ferdig med Trollstigen Under skal det legges 2 lag med Trollstigen Over. Her kan du velge mellom Trollstigen Over medium eller Trollstigen Over Fin. Puss med sandpapir mellom lagene. 

Trollstigen

Hvordan starte?

Før du starter må du sjekke at du har et stabilt og godt underlag. Se etter sprekker, fukt og silikon. Finner du siilikon bør du fjerne det før du legger mikrosement. Dette gjør du enkelt med en tapetkniv og et rensemiddel. Sprekker eller større ujevnheter sparkler du opp før du legger mikrosement. 


Når du har et rent og stabilt underlag legges Trollstigen armeringsnett (80 gram for vegg og 160 gram for gulv) på overflaten. Trollstigen Primer rulles på med en malerulle direkte på overflaten og armeringsnettet. Når det har tørket er du klar for å legge mikrosement.

Trollstigen 

lakk

Etter Trollstigen Over skal mikrosementen få tettet porene med Trollstigen Porefyller. Denne påøføres mikrosmenten med en svamp for å unngå å overmette mikrosmenten. Til slutt påføres Trollstigen Lakk i 2 lag med malerulle og pensel. Resultatet er enestående! 

Trollstigen mikrosement leggeanvisning finner du på vår dokumetasjonsside, som er her!


About Us

Vi er her for å hjelpe deg

Produkter


I nettbutikken kan du kjøpe produkter og sparkelverktøy. Du finner forbruk og dokumentasjon under hvert produkt. Vi setter også opp tilbud basert på m2 om du ønsker det.

Kurs


Mikrostudio holder gratis kurs i mikrosement. Du får blant annet vite 5 ting du bør kunne om mikrosement, teori, oppbygging og en praktis del, der du vil få legge mikrosement. 

Pristilbud utførelse


Vi kan innhente uavhengige pristilbud fra lokale håndverkere for utførelse i mikrosement. Send oss informasjon på chat eller post@mikrostudio.no så får du et eller flere tilbud tilbake.